CleantechWatch

"Man skal passe på ikke at trække elektrificeringen for langt"

Politikerne bør overveje at gøre det lovpligtigt at skifte til fjernvarme, når forbrugerne skrotter naturgas, mener Logstors direktør, der vil isolere de individuelle varmepumper til landets yderzoner.

Foto: Logstor

Med næsten to tredjedele af alle husstande tilsluttet, har Danmark et af verdens klart mest udbyggede fjernvarmenet. Ikke desto mindre ser den nordjyske rørproducent Logstor et stort vækstpotentiale på hjemmemarkedet.

Det skyldes i høj grad udsigten til, at mange varmeselskaber står foran udskiftning af rør med op til et halvt hundrede år på bagen. Men det skyldes også, at udrulningen af yderligere fjernvarmerør langt fra nødvendigvis er ovre. Ikke mindst med vedtagelsen af klimaaftalen, hvor der udmøntes 2,3 mia. kr. i bestræbelsen på at udfase landets op mod en halve million gas- og oliefyr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klimarådet frygter for tidsoptimistisk regering

Der er flere positive elementer i regeringens Klimaprogram 2021, lyder det fra Klimarådet, der samtidig vurderer, at regeringen måske også er lige lovlig optimistisk i forhold til, hvor hurtigt nye teknologier kan hjælpe til på CO2-regnskabet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs