CleantechWatch

Kapitalfond sætter to streger under tumultarisk Logstor-ejerskab: "Det har været en god investering"

Triton afslutter med salget af Logstor et ombrust ejerskab. Undervejs måtte kapital-fonden skyde et ekstra trecifret millionbeløb i virksomheden, som dog endte med at blive en god investering for fonden, konstaterer investeringsansvarlig.

Gustaf Backemar, Investment Advisory Professional, Triton | Foto: Triton / PR

Den svensk-tyske kapitalfond Triton kan med salget af den nordjyske rørvirksomhed Logstor sætte punktum for et tumultarisk ejerskab.

Triton købte Logstor i 2013, og selvom virksomheden flere gange har præsenteret trecifrede millionunderskud, kommer kapitalfonden ud med et positivt resultat.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs