CleantechWatch

Danfoss kalder EU-godkendelse af historisk opkøb for "vigtig milepæl"

EU-Kommissionen har pålagt Danfoss at afhænde tre fabrikker for at få lov til at købe amerikanske Eaton Hydraulics, og selvom den afgørelse ikke er overraskende, er den alligevel vigtig, lyder det fra Kim Fausing.

Foto: Casper Dalhoff/ERH

Torsdagens melding fra EU-Kommissionen om, at Danfoss skal afstå dele af sin nuværende produktionsvirksomhed inden for hydrauliske komponenter for at få lov til at gennemføre det historiske opkøb af amerikanske Eatons hydraulikforretning kom ikke som nogen overraskelse for industrigiganten.

Alligevel kalder topchef i Danfoss, Kim Fausing, i en skriftlig kommentar til CleantechWatch afgørelsen fra EU-Kommissionen for en "vigtig milepæl" i den samlede godkendelsesproces.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs