CleantechWatch

Dansk batteripionér vil kapre nye markeder med amerikansk ejer i ryggen

Den danske batteristyringsvirksomhed Lithium Balance er med Sensata Technologies som ny hovedejer klar til at tage næste skridt på sin vækstrejse og erobre helt nye markeder. "Det kommer til at få en kæmpe betydning," vurderer adm. direktør, Lars Barkler.

Foto: Lithium Balance

Udramatisk er på mange måde det ord, der bedst beskriver den amerikanske sensormastodont Sensata Technologies køb af aktiemajoriteten i den danske batteripionér Lithium Balance for et trecifret millionbeløb.

Champagneflaskerne og den formelle fejringsceremoni viger for coronavirus, hovedkontoret hedder fortsat Smørum nordvest for København, og heller ikke på ledelsesgangen eller i den øvrige medarbejderstab står noget umiddelbart til at ændre sig i den 14 år gamle batterivirksomhed.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Merkur frygter greenwashing i nye mørkegrønne investeringsfonde

Investeringschef Helle Juul Lynge fra Merkur Andelskasse frygter, at glansen allerede er ved at gå de nye "mørkegrønne" investeringsfonde, som skal leve op til de højeste grønne standarder. Hun er bange for, at både klimaet og forbrugerne taber, hvis de på papiret grønneste fonde bliver brugt til greenwashing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs