CleantechWatch

Dansk pumpeproducent spinder guld på grøn bølge under corona

Toplinjen i pumpevirksomheden Svanehøj er steget 30 pct. i 2020 bl.a. på grund af den grønne omstilling i marinebranchen. Pumpevirksomheden udvider servicebenet.

Svanehøj beskæftiger cirka 170 medarbejdere i hovedkvarteret i Svenstrup i Nordjylland. | Foto: Svanehøj/PR

Den danske pumpevirksomhed Svanehøj er trods ufordringer og coronapandemi kommet igennem 2020 med en løftet omsætning, lyder det fra selskabets adm. direktør, Søren Kringelholt Nielsen.

Selskabet, der i 2018 blev overtaget af investeringsfonden Solix, er hoppet ind i et nyt år med en vækst på omkring 30 pct. på toplinjen i den danske del af forretningen. Det er primært drevet frem af marinebranchens retning mod en grønnere omstilling, lyder det fra topchefen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs