Everfuel overtager Danish Hydrogen Fuel

Strandmøllen, NEL og OK, har indgået en aftale med Everfuel om overtagelsen af aktierne i Danish Hydrogen Fuel
Foto: Danish Hydrogen Fuel
Foto: Danish Hydrogen Fuel

De fire danske brinttankstationer til tankning af brintdrevne personbiler i Danmark kommer i fremtiden til at være i Everfuels hænder. Det danske selskab vil overtage den daglige drift af DHF-tankstationerne, der ligger ved ved OK’s tankanlæg i Aarhus, Kolding, Esbjerg og Korsør.

"Med overtagelsen af DHF brinttankstationerne tager Everfuel et vigtigt skridt mod at blive en central spiller i udbredelsen af brintteknologien i transportsektoren i Danmark. Strandmøllen, NEL og OK har igennem etableringen af DHF givet et vigtigt skub på introduktionen af brint i transporten. Jeg ser frem til at fortsætte arbejdet med at udbrede brint som drivmiddel i samarbejde med de tre aktører," siger Jacob Krogsgaard, direktør i Everfuel.

De tre aktører i konsortiet ser også alle frem til, at DHF kommer under Everfuels vinger og håber, at det nye ejerskab kan give grobund for yderligere udbredelse og udvikling af brintteknologien i Danmark.

"Vi er glade for at overdrage kæden af brintstationer til Everfuel. Parterne bag DHF har siden 2015 investeret betydeligt i at markedsgøre brintbilisme i Danmark. Vi har vist, at brintstationer kan fungere i almindelig dagligdags drift. Vi ser frem til, at kædens drift og fortsatte udvikling nu varetages i Everfuels større brintnetværk," siger Alex Buendia, formand for bestyrelsen i DHF og direktør i Strandmøllen.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie EnergiWatch)

Brintselskab skal etablere brintstationer i Danmark for trecifret millionlån

Dansk brintselskab overtager norske tankstationer

Norsk rigmand skyder millioner i dansk brintselskab 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også