CleantechWatch

Danske Bank tilbyder lån til køb af elbil til nul procent i rente

Danske Bank lancerer nu et særligt lån med nul pct. i rente til elbiler i en begrænset periode. Det handler om at give en økonomisk gulerod, der kan være med til at accelerere udviklingen på området, siger bankchef.

Foto: Valdemar Ren

For at accelerere udviklingen i forhold til mere klimavenlig transport lancerer Danske Bank særlige lånevilkår for finansiering af elbiler med nul procent i rente og reducerede stiftelsesomkostninger.

Lånet tilbydes i en begrænset periode de kommende seks måneder og er ikke betinget af et eksisterende kundeforhold i banken.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs