CleantechWatch

Flere genanvendelsesanlæg på vej til Esbjerg

Mens Quantafuel forleden løftede sløret for sine planer om et storskala-anlæg til kemisk genanvendelse af plast i Esbjerg, melder også cleantech-virksomheden Plast2oil sig nu klar til at opføre flere nye genanvendelsesanlæg i byen.

Plast2oil har i to år eksperimenteret med kemisk genanvendelse af plastaffald fra et forsøgsanlæg i Rotterdam men melder sig nu klar med planer om et større anlæg i Esbjerg, som vil omdanne plastaffald fra renovationsselskaber, landbruget og det lokale erhvervsliv til olie. | Foto: Dansk Affaldsforening/PR

Cleantech-virksomheden Plast2oil har skrevet under på en hensigtserklæring – et såkaldt Letter of Intent – om et lejemål til de to nye fabrikker i den nordlige del af Esbjerg Havn.

Mens forsøgsanlægget til den svære proces med at genanvende udtjente vindmøllevinger ventes at løbe op i 3 mio. kr. og vil kræve både partnere og investorer, er Plast2oil også på udkig efter 50 mio. kr. til det noget større anlæg til kemisk plastgenanvendelse, der skal håndtere 20 ton plastik i døgnet fra nærområdet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job