CleantechWatch

Nel indgår aftale om brintfabrik i stor skala

Den spanske mastodont Iberdrola har underskrevet en hensigtserklæring med brintselskabet om udviklingen en teknologisk værdikæde for grøn brint i Spanien og i første omgang et anlæg på 200 MW.

Foto: Nel

I første omgang handler det om gødning. Hviket synes som en meget passende analogi, for Nel fortsætter sin massive vækst i den grønne brints fede muld, nu i form af en omfattende hensigtserklæring med et af Europas største energiselskaber, spanske Iberdrola. Ambitionen er at bygge et elektrolyseanlæg på mere end 200 MW i 2023 efter opførelsen af det 20 MW-anlæg næste år, Nel blev valgt til tidligere på måneden.

"Vi er beæret over, at Iberdrola ønsker at arbejde tættere sammen med os på elektrolyse-projekter i 100 MW-skalaen og endnu større," fastslår Nels adm. direktør Jon André Løkke.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs