CleantechWatch

Nel taber 350 mio. kr. på luftkastel af brint

Nikolas aktier er faldet med 70 pct. i løbet af tredje kvartal som følge af beskyldninger om fusk med producenten af brintlastbilers teknologiske fremskridt. Det gør ondt på dansk/norske Nel, der gennem et partnerskab har en betragtelig mængde aktier i Nikola.

Nels omsætning ligger på samme niveau som tredje kvartal sidste år. | Foto: Nel

Det er sjældent, at et kvartalsregnskab handler om et helt andet selskab, men det er netop tilfældet for det dansk/norske brintselskab, Nel, i efteråret 2020.

Med en omsætning på 147,7 mio. NOK (101 MIO. DKK) ligger Nel nemlig nogenlunde på niveau med sidste år. Fortsat ekspansion fortsætter desuden med at få driftsresultatet til at vokse i den gale retning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Urbaser lægger stor ordre på nye elvogne

Stigende krav om brug af elektrificerede køretøjer i kommunale udbud får Danmarks største renovationsvirksomhed til at lægge en bestilling på 24 nye elvogne til en samlet værdi af 85 mio. kr.

"CCS er det relevante på den korte og mellemlange bane"

Tildellingen af knap 200 mio. kr. i EUDP's særpulje til Greensand understreger det danske commitment til CCS, fastslår Ineos' danske direktør, der nu kun mangler tilladelserne til at være klar til at lagre CO2 fra 2025. Der skal nok også blive plads til ting som grøn metanol – på sigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job