CleantechWatch

Nyt renoveringsprojekt fordobler CO2-reduktionen med støtte fra grønne fonde

Sustain Solutions og Den Grønne Investeringsfond finansierer nu yderligere renoveringer i et projekt finansieret af Landsbyggefonden. Resultatet er en fordobling af CO2-reduktionerne til en tiendedel af de 300 mio. kr., Landsbyggefonden har lagt på bordet.

Foto: Sustain Solutions/PR

Mens frigørelsen af midlerne i Landsbyggefonden til planlagte renoveringer har været kritiseret for en begrænset effekt på CO2-kontoen, vil Sustain Solutions og Den Grønne Investeringsfond nu vise, at det med få tiltag og en smule ekstra penge er muligt at presse langt større reduktioner ud af renoveringsprojekterne.

De to virksomheder er konkret gået sammen med finansiering af yderligere renoveringer af 400 almennyttige boliger i foreningen FOB Kalundborg i et projekt, hvor Landsbyggefonden allerede har hostet op med 300 mio. kr. ud af de 30 mia. kr. til renoveringer i fonden.  

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Swappie lancerer nye tiltag i jagten på erhvervskunder

Med lanceringen af to nye programmer og en dugfrisk forbrugerundersøgelse på vej, er elektronikgenanvenderen klar til at gå målrettet efter virksomhedskunderne. Ambitionen er, at virksomhederne på linje med forbrugerne skal have 50 pct. genanvendt elektronik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs