CleantechWatch

Topsøe godt rustet til kommende nedgang

Ordrebogen hos Haldor Topsøe er efter et travlt halvår svundet ind, men udsigten til tilbagegang får ikke katalysekoncernens CFO til at ryste på hænderne. Topsøe ser et grønt væksteventyr forude og er godt klædt på til kriser, fastslår han.

Foto: Haldor Topsøe/PR

Mens Haldor Topsøe i coronakrisens skygge har løftet både top- og bundlinjen i årets første halvår, skal fremgangen ses i lyset af, at der har været travlt med at levere på de særdeles mange ordre, der kom ind i 2019.

De seneste måneder er ordrebogen så småt svundet ind, og selv om de mange opgaver i første halvår kan kompensere for en lavere aktivitet i resten af året, ser Haldor Topsøe særligt næste år ind i en periode, hvor forretningen er tynget af opbremsning i den globale økonomi, fastslår Haldor Topsøes CFO, Peter Rønnest Andersen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Læk: EU vil fordoble udbredningen af varmepumper på få år

I et endnu ikke offentliggjort udspil i kampen mod fossile brændsler fra Rusland, lægger Europa-Kommissionen op til at sætte turbo på udrulningen af varmepumper og øge krav til energieffektivisering. Det viser et udkast, som CleantechWatch har set. ”Det er en god kurs,” siger dansk chefforhandler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs