RGS Nordic får ny adm. direktør

Henrik Grand Petersen fratræder sin stilling som topchef i RGS Nordic. Ny mand på posten kommer fra ISS, hvor han har bestredet flere internationale lederstillinger.
Flemming Bendt (th) er ansat som ny adm. direktør i RGS Nordic og ses her med den tidligere adm. direktør (tv) Henrik Grand Petersen. | Foto: RGS Nordic/PR
Flemming Bendt (th) er ansat som ny adm. direktør i RGS Nordic og ses her med den tidligere adm. direktør (tv) Henrik Grand Petersen. | Foto: RGS Nordic/PR

Flemming Bendt tiltræder som ny adm. direktør i RGS Nordic, som dermed vinker farvel til selskabets nu forhenværende topchef, Henrik Grand Petersen.

Den nye mand på topposten i RGS Nordic er 49 år og kommer fra ISS, hvor han gennem mere end to årtier blandt andet har bestredet flere internationale lederstillinger i koncernen og senest har været CEO for den danske del af den globale servicevirksomhed.

Det oplyser miljø- og affaldsvirksomheden i en pressemeddelelse.

"Vi er glade for den transformation, som RGS Nordic har gennemgået de seneste 5 år under Henrik Grand Petersens lederskab. RGS står i dag blandt et af de mest industrialiserede og innovative selskaber inden for miljø og genanvendelse," siger Kent Arentoft, bestyrelsesformand for RGS Nordic A/S, i meddelelsen.

"Den stærke udvikling af den cirkulære økonomi vil i disse år tage yderligere til, og derfor er det med stor glæde, at vi i dag kan præsentere Flemming Bendt som ny adm. direktør. Han vil med sin mangeårige erfaring fra ISS kunne tage del i denne udvikling og løfte RGS Nordic til et nyt niveau", lyder det videre fra formanden.

For Henrik Grand Petersen bliver det dog ikke et definitivt farvel med miljøvirksomheden, hvor han fortsætter i bestyrelsen:

"Jeg har været utrolig glad for mine år i RGS Nordic A/S og ikke mindst samarbejdet med nogle helt fantastiske og engagerede medarbejdere. Sammen har vi været på en spændende rejse, og RGS Nordic A/S står i dag som en robust og endnu mere relevant miljøvirksomhed," siger Henrik Grand Petersen i pressemeddelelsen og understreger, at han ser frem til arbejdet i RGS Nordics bestyrelse.

RGS Nordics nye topchef, Flemming Bendt, er oprindeligt uddannet revisor men har primært beskæftiget sig med ledelsesopgaver i karrieren gennem de 22 år, han har været i ISS.

"Jeg glæder mig til at blive en del af et team og en virksomhed, der i høj grad er med til at sætte dagsordenen inden for sin industri, og som qua sine kompetencer har dokumenteret sin relevans for kunder og værdi inden for cirkulær økonomi og bæredygtighed," siger Flemming Bendt i meddelelsen.

"RGS Nordic A/S er en virksomhed med en fokuseret strategi og et stort vækstpotentiale, hvis rejse jeg ser frem til at blive en del af," fortsætter den nye adm. direktør.

Hovedaktiviteterne i RGS Nordic er rensning af forurenet jord, håndtering og genanvendelse af bygge- og anlægsaffald samt rensning af spildevand. Virksomheden tæller omkring 280 ansatte og omsatte i 2019 for 1,1 mia. kroner.

Det har endnu ikke været muligt for CleantechWatch at få en kommentar fra RGS Nordic.

RGS Nordic øger rekordstor milliardomsætning og hæver bundlinjen

Byggeaffald i flere fraktioner kræver meget mere plads til affaldsbehandling 

Affaldvarme Aarhus forventer at kunne afsætte 60.000 ton brugt beton 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også