CleantechWatch

True Energy-direktør lader sig ikke bremse af underskud

Der er fortsat masser af strøm på batteriet hos True Energy, der kører ufortrødent videre trods underskud, forsikrer direktør. Hun er dog ikke afvisende overfor at hente flere penge ind senere for at understøtte virksomhedens ambitioner.

Mens sorte tal lader vente på sig, fastholder True Energys direktør troen på sin teknologi til optimering elbilers opladning via en app. | Foto: PR True Energy

Hvor der handles, der spildes. Det gør sig også gældende for True Energy, der ikke brænder benzin eller gummi af, men derimod penge.

Det er dog værd at notere sig, at det er en pengeafbrænding i dels metaforisk forstand og dels fuldstændig overlagt. For ligesom Rom ikke blev bygget på en dag, gør teknologien bag True Energy-appen det heller ikke.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Ny evaluering: Grønne projekter står og falder med GUDP-støtte

Over en tiårig periode er midlerne fra GUDP-puljen gået til at støtte projekter, der skal sikre den grønne omstilling af fødevareindustrien i Danmark, og som ellers ville være svære at finansiere. Det skyldes ifølge ny evaluering blandt andet projekternes risikobetonede natur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job