CleantechWatch

Kommune kræver svar fra grønt plastfirma efter anklage om miljøsvigt

Et jysk selskab, der lever af at omdanne genbrugsplast til nye produkter, er kommet i myndighedernes søgelys for potentielt, alvorligt miljøsvineri.

Foto: Finn Frandsen

Plastgenvindingsvirksomheden RC Plast i Varde kan stå over for en større miljøsag, efter Varde Kommune sidst i juni var på uanmeldt kontrolbesøg hos selskabet. Det skriver Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Kommunens tilsyn kommer, efter at en tidligere ansat meldte virksomheden til kommunen for flere forureningsforhold. Blandt andet er der mistanke om, at flere tusinder liter spildevandsolie fra produktionen er ledt ud i kloakken, ligesom virksomheden er anmeldt for at brænde plastik af.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs