CleantechWatch

Danfoss og Grundfos jagter nyt milliardsalg efter sats på mindre vandspild

Danmarks to industrigiganter arbejder ifølge adm. direktør i Danfoss tæt sammen om at indfri det milliardpotentiale, der ligger i at mindske vandspild i Europa og resten af verden.

Kim Fausing, koncernchef i Danfoss er glad for samarbejdet med Grundfos. | Foto: Casper Dalhoff/ERH

For nylig satte EU vandforbrug på agendaen med et nyt direktiv, som skal mindske vandspild i medlemslandene, og det har skabt både glæde og motivation hos Danfoss’ topchef, Kim Fausing.

"Potentialet er mange milliarder i omsætning. Det er en europæisk agenda, hvor det er de mere modne lande, som er interessante. Men det er også en af de største udfordringer i mange emerging markets, og derfor er potentialet enormt," siger Kim Fausing.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs