CleantechWatch

Grundfos-familiens tredje generation træder i karakter: "Jeg vil slås og kæmpe for Grundfos, så længe jeg kan"

Poul Due Jensen er tredje generation i Grundfos og nærmest født til at udfylde sin fars store sko. I et eksklusivt interview med Finans fortæller han om at gøre en forskel for verdens vandforsyning, om opkøbsplaner og om den rolle, han er fast besluttet på at udfylde - i Grundfos og i sin familie.

Foto: Grundfos/PR

Han er manden, der skal sætte kursen for et af Danmarks største erhvervsklenodier. Poul Due Jensen er tredje generation i familien bag Grundfos, og han har brugt mere end 20 år på at arbejde sig op igennem organisationen i milliardvirksomheden.

Nu er det 48-årige barnebarn af Grundfos-stifteren med samme navn klar til at tage styringen. Han ved, hvilket aftryk han gerne vil sætte. Han ved, hvilken rolle han gerne vil udfylde. Og så er han i øvrigt så småt begyndt at køre næste generation i stilling til at tage et ansvar i familiedynastiet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Danva udbygger krav til forbud mod PFAS-stoffer

Der er grund til bekymring for dansk miljø og vandkrebsløb som følge af ny opgørelse over PFOS-forurening i Danmark, ifølge Danva-direktør Carl-Emil Larsen, som nu foreslår flere tiltag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job