CleantechWatch

Industri-bosser til regeringen: I gør det rigtige, men vi skal også i gang igen

To af industrisektorens tunge erhvervsledere bakker op om regeringens tiltag for at få bugt med coronavirussen. Men hjulene skal også i gang igen, ellers kan det få fatale konsekvenser, lyder det fra Kim Fausing og Mads Nipper.

"Det kan ikke afhjælpes med statspakker, hvis først man går i global recession og massearbejdsløshed," siger Kim Fausing, adm. direktør i Danfoss. | Foto: Casper Dalhoff/ERH

På den ene side er det vigtigt at tage hensyn til borgernes sundhed og sikkerhed, men på den anden side kan man ikke ignorere behovet for få hjulene i gang igen.

Sådan lyder det fra to administrerende direktører i skikkelse af Kim Fausing og Mads Nipper fra henholdsvis Danfoss og Grundfos. De to sidder med ansvaret for at drive to af landets industriklenodier, og de kæmper lige nu med at navigere hver deres globale milliardforretning gennem en krise, som ingen endnu har set konsekvenserne af.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Jysk forsyning skifter ud på toppost

Adm. direktør Ole Texel Jakobsen stopper til august i Samn Forsyning for at hellige sig til andre ting. Den nye mand i spidsen kommer med erfaring fra Tour de France-planlægning og mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs