CleantechWatch

Industri-bosser til regeringen: I gør det rigtige, men vi skal også i gang igen

To af industrisektorens tunge erhvervsledere bakker op om regeringens tiltag for at få bugt med coronavirussen. Men hjulene skal også i gang igen, ellers kan det få fatale konsekvenser, lyder det fra Kim Fausing og Mads Nipper.

"Det kan ikke afhjælpes med statspakker, hvis først man går i global recession og massearbejdsløshed," siger Kim Fausing, adm. direktør i Danfoss. | Foto: Casper Dalhoff/ERH

På den ene side er det vigtigt at tage hensyn til borgernes sundhed og sikkerhed, men på den anden side kan man ikke ignorere behovet for få hjulene i gang igen.

Sådan lyder det fra to administrerende direktører i skikkelse af Kim Fausing og Mads Nipper fra henholdsvis Danfoss og Grundfos. De to sidder med ansvaret for at drive to af landets industriklenodier, og de kæmper lige nu med at navigere hver deres globale milliardforretning gennem en krise, som ingen endnu har set konsekvenserne af.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs