CleantechWatch

Corona sætter en stopper for vækstplaner og opkøbsstrategi hos Velux-ejer

Opkøb og et højt investeringsafkast sikrede i 2019 VKR Holding et rekordresultat. Men udbruddet af coronavirus truer med at kaste lange skygger over selskabets planer om vækst og opkøb i det kommende år, fortæller topchefen.

"Der er ingen tvivl om, at corona kommer til at påvirke 2020 negativt," siger Mads Kann-Rasmussen, adm. direktør i VKR Holding. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Selvom VKR Holding fredag kunne præsentere et rekordregnskab, der bød på fremgang på både top- og bundlinje, står topchef Mads Kann-Rasmussen nu over for et 2020, der kommer til at byde på særligt én stor udfordring for virksomhedens videre vækstplaner: udbruddet af coronavirus.

2019's succes var blandt andet båret frem af en række opkøb i Velux Gruppen, som VKR Holding ejer, samt et "særdeles højt urealiseret afkast af VKR Holdings finansielle portefølje."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Jysk kommune når affaldsmålsætning otte år før tid

Et år efter at den nye affaldsordning trådte i kraft i Hedensted Kommune, har borgerne reduceret mængden af restaffald fra 713 ton til 307 ton pr. måned. Alligevel mener borgere, at der er plads til forbedringer, viser evaluering.

Vandværker på Nordfalster slår ledningerne sammen

To fusioner er på vej på Nordfalster: Alstrup-Guldborg Vandværk ønsker at gå sammen med Lundby og Omegns Vandværk. Desuden indstiller Sundby Vandværks bestyrelse at nedlægge vandværket og blive en del af Nyskole Vandværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs