CleantechWatch

Velux henter ny chef hos Rockwool-datterselskab

Velux har ansat Nicolas Limbach som Senior Vice President i  Velux Gruppen med ansvar for Velux Commercial. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør i Rockpanel, der er et internationalt datterselskab af Rockwool Group.

Foto: PR Velux

Nicolas Limbach (47) bliver Senior Vice President i  Velux Gruppen med ansvar for Velux Commercial. Det skriver Velux i en pressemeddelelse. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør i Rockpanel, der er et internationalt datterselskab af Rockwool Group.

I sin nye stilling skal han udvikle forretningsområdet Velux Commercial, der sælger ovenlysprodukter til større erhvervsbygninger, skoler, industrielle og kommercielle bygninger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs