Nyt projekt skal nedbringe CO2-udledning i fødevareindustrien

Et nyt projekt skal hjælpe 20 fødevarevirksomheder med at nedbringe deres CO2-udledning og omlægge deres produktion til at køre på grøn energi. Fødevareindustrien tegner sig for omkring 30 pct. af industriens samlede energiforbrug.
Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Af Emma Gelbjerg-Hansen

20 fødevarevirksomheder får i et nyt projekt nu hjælp til at omlægge deres produktion til at køre på grøn energi og nedbringe deres udledning af CO2.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også