Nyt projekt skal nedbringe CO2-udledning i fødevareindustrien

Et nyt projekt skal hjælpe 20 fødevarevirksomheder med at nedbringe deres CO2-udledning og omlægge deres produktion til at køre på grøn energi. Fødevareindustrien tegner sig for omkring 30 pct. af industriens samlede energiforbrug.
Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Af Emma Gelbjerg-Hansen

20 fødevarevirksomheder får i et nyt projekt nu hjælp til at omlægge deres produktion til at køre på grøn energi og nedbringe deres udledning af CO2.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også