CleantechWatch

Fortum-koncernen ud med stærk fremgang på driften

Den finske affalds- og energikoncern Fortum, som i Danmark blandt andet ejer det tidligere Kommunekemi via Fortum Waste Solutions, kom ud af 2019 med en fremgang i driftsresultat på 20 pct.

Foto: PR FORTUM

Den finske energi- og affaldskoncern Fortum, som er moderselskab til Fortum Waste Solutions i Dammark, har torsdag offentliggjort sit 2019-regnskab, der viser en markant fremgang i driftsindtjening på 20 pct. i årets fjerde kvartal i forhold til samme periode sidste år og samme vækst for hele året.

Indtjeningen fra driften udgjorde i fjerde kvartal og for hele året henholdsvis 398 mio. euro og knap 1,2 mia. euro. Indtjeningen fra associerede selskaber og det vil primært sige fra Fortums andel i tyske Uniper udgjorde 744 mio. euro for hele året.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Debat: Nej, ARI – det er ikke alene op til kommunerne at sikre ensartet sortering

Affalds- og Ressourceindustrien (ARI) mener, at en række kommuner underminerer national succes på affaldsområdet. Men ARI bør også se på sin egen rolle i at sikre ensartede anbefalinger til kommunerne fra den private affaldssektor, skriver Marianne Bigum, medlem af IDA's ekspertgruppe for cirkulær økonomi i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs