CleantechWatch

Materieludlejere oplever øget efterspørgsel på eldrevne maskiner

Materieludlejere oplever en stadig stigende efterspørgsel på eldrevne entreprenørmaskiner og køretøjer – og efterspørgslen kommer kun til at stige i fremtiden, spår Dansk Byggeri.

Foto: GSV Materieludlejning/PR

Danmarks største materieludlejer, GSV Materieludlejning, oplever en stadig stigende efterspørgsel på eldrevne entreprenørmaskiner og køretøjer, fortæller adm. direktør Dan Vorsholt i en pressemeddelelse.

Og virksomheden er ifølge Dansk Byggeri ikke den eneste, der i disse år kommer til at opleve en stigning i efterspørgslen på grønnere køretøj og maskiner. I takt med at flere bygherrer stiller krav til emissionsfri byggepladser, bliver de elektrificerede maskiner også i højere grad noget, som entreprenørerne skal være i stand til at levere på.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job