CleantechWatch

Liqtech Systems får ny administrerende direktør

Cleantechvirksomheden Liqtech Systems får et nyt ansigt i direktionen. Den nuværende topchef Sune Mathiesen gør plads til en ny mand på posten, men fortsætter som administrerende direktør i moderselskabet Liqtech International.   

Liqtech Systems producerer fuldautomatiserede vandrensningssystemer til den maritime industri og energi- og vandforsyningssektoren samt filtreringsanlæg til pool- og spamarkedet. | Foto: Liqtech Systems

Virksomheden Liqtech Systems får ny administrerende direktør. Det bliver Paw Juul, der har arbejdet i  Liqtech i over 10 år - senest som COO. Han erstatter Sune Mathiesen på posten og indtræder samtidig i Liqtech Systems bestyrelse. Sune Matthiesen fortsætter som administrerende direktør i moderselskabet Liqtech International.

Liqtech Systems har til huse i Hobro og producerer fuldautomatiserede vandrensningssystemer til den maritime industri og energi- og vandforsyningssektoren samt filtreringsanlæg til pool- og spamarkedet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Aarhus Vand udvider samarbejde i Indien

Det hidtidige samarbejde mellem Aarhus Vand, Aarhus Kommune og den indiske by Udaipur omfatter nu hele delstaten. Samarbejdet taler ind i regeringens mål om en fordobling af vandeksporten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs