CleantechWatch

Byggebranchen rummer genbrugspotentiale i milliardklassen

Fejlfrit træ og fine teglsten, der før endte på lossepladsen og biologisk affald, der genfødes som nye byggematerialer – de foreløbige resultater fra de tre vinderprojekter i Circular Construction Challenge peger på god økonomi og gode produkter i cirkulære byggematerialer.

Foto: Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma //PR

Tidligere på året blev vinderne i innovationskonkurrencen Circular Construction Challenge kåret. Konkurrencen er udskrevet af Realdania, og målet har været at identificere tre virksomheder, der vil være i stand til at markere sig på den nye og meget interessante scene, der hedder cirkulær økonomi i byggebranchen.

De tre vindere – Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma med projektet "From Waste to Biomaterial", Krydsrum Arkitekter med projektet "Reskur" samt Golder Associates, Solum og Stark med projektet "Gentræ" – har siden arbejdet med at udvikle såvel koncept som forretningsmodel. Godt hjulpet af en milliard kr. i præmiepenge til hver vinder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Jysk forsyning skifter ud på toppost

Adm. direktør Ole Texel Jakobsen stopper til august i Samn Forsyning for at hellige sig til andre ting. Den nye mand i spidsen kommer med erfaring fra Tour de France-planlægning og mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs