CleantechWatch

Fransk-schweizisk byggematerialekæmpe topper forventningerne

Den store cementkoncern LafargeHolcim leverede et driftsoverskud før af- og nedskrivninger på 1,88 mia. schweizerfranc og topper dermed forventningerne i markedet.

LafargeHolcim lever er byggematerialer til projekter i store dele af verden. Blandt andet har selskabet haft en rolle i Quito Metro i Equador, som ses på billedet her. | Foto: PR / LafargeHolcim Ltd / Rüdiger Nehmzow

Cementgiganten LafargeHolcim, der blev skabt gennem en fusion af franske Lafarge og schweiziske Holcim i sommeren 2015, leverede lidt over forventning på driften i tredje kvartal.

Her leverede selskabets fortsættende aktiviteter et driftsoverskud før af- og nedskrivninger på 1,88 mia. schweizerfranc mod ventet 1,82 mia. schweizerfranc blandt analytikerne ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News.

Samtidig bekræfter selskabet også sine forventninger til hele året.

Stærkt nordeuropæisk marked giver vækst hos byggematerialekoncern

Byggematerialer står bag mere end en tiendedel af verdens CO2-udledning

Virksomhed vil udskifte grus i byggeri med genanvendt glas 

Mere fra CleantechWatch

DSV lancerer grønnere fragtløsninger

Speditionskoncernen investrerer et millionbeløb i en række grønne leveringsløsninger, der skal give kunderne mulighed for at tilkøbe klimavenligere fragt.

Re-Match opnår fuldtegning i aktieudbud på få timer

"Vi er yderst tilfredse med den positive udvikling her til morgen, der gør, at vi allerede er nået hertil," siger Laurits Bach Sørensen, bestyrelsesformand i Re-Match, som dermed er et skridt tættere på den børsnotering, virksomheden har genoptaget arbejdet imod.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job