CleantechWatch

Teknologivirksomheden Develco går tilbage – men den adm. direktør er tilfreds

Året har budt på ekstraordinære omkostninger til nye it-værktøjer og et nyt økonomistyringssystem, der har påvirket resultatet negativt for Develco, der udvikler software og trådløs teknologi til overvågning for kunder som bl.a. Grundfos og Volvo.

Foto: Develco

Teknologivirksomheden Develco kom ud af regnskabsåret 2018/2019 med et driftsresultat på knap 420.000 kr.

Det er et fald i forhold til perioden 2017/2018, der bød på et driftsresultat på lige over 1,2 mio. kr. for virksomheden, der udvikler elektronik, software, trådløs teknologi og sensorer til overvågning for kunder som Grundfos, der bl.a. bruger Develcos teknologi til at overvåge sine pumper.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs