CleantechWatch

Klimabevægelsen: "Det er en stor sejr for os, at udvalget erklærer sig enige i vores klage"

EU-Kommissionen afviser at bremse planerne om Lynetteholmen på det nuværende grundlag trods klager fra Klimabevægelsen og Danmarks Naturfredningsforening. Der er brug for mere information om projektet, før en endelig beslutning kan træffes. 

Sekretariatslederen håber på, at en udbygget klage vil styrke Klimabevægelsens sag. | Foto: Klimabevægelsen

Det blev til et foreløbigt afslag på de klager, som Danmarks Naturfredningsforening og Klimabevægelsen har indgivet omkring Lynetteholmen fra EU.

Det står klart, efter EU-parlamentets udvalg for andragender har fået afslag fra Kommissionen på at gribe ind i sagen. Afslaget bliver begrundet med manglende data omkring projektet af Kommissionen, fortæller sekretariatsleder i Klimabevægelsen, Frederik Roland Sandby, til CleantechWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs