CleantechWatch

Ægdebat møder skepsis i detailhandlen: Det er ikke den store klimasynder

Hvis æg skal væk fra supermarkedernes køleskabe, kræver det en stor kordineret kommunikationsindsats for at få forbrugerne med. Samtidig er den mulige CO2-besparelse ved at opbevare æg ved stuetemperatur i stedet for på køl er forsvindende lille, oplyser Aldi.

Foto: Jacob Ehrbahn

Økologisk Landsforenings forslag om at fjerne æg fra køl i supermarkederne møder ikke ligefrem jubel i branchen, viser en rundspørge blandt detailkæderne.

Debatten om æggene startede, da interesseorganisationen påpegede, at der var en klimagevinst at hente, hvis Fødevarestyrelsen droppede lovgivningen om, at Danmark som det eneste land i Europa skal opbevare æg på køl.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs