Ægdebat møder skepsis i detailhandlen: Det er ikke den store klimasynder

Hvis æg skal væk fra supermarkedernes køleskabe, kræver det en stor kordineret kommunikationsindsats for at få forbrugerne med. Samtidig er den mulige CO2-besparelse ved at opbevare æg ved stuetemperatur i stedet for på køl er forsvindende lille, oplyser Aldi.
Foto: Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Økologisk Landsforenings forslag om at fjerne æg fra køl i supermarkederne møder ikke ligefrem jubel i branchen, viser en rundspørge blandt detailkæderne.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også