Ægdebat møder skepsis i detailhandlen: Det er ikke den store klimasynder
Hvis æg skal væk fra supermarkedernes køleskabe, kræver det en stor kordineret kommunikationsindsats for at få forbrugerne med. Samtidig er den mulige CO2-besparelse ved at opbevare æg ved stuetemperatur i stedet for på køl er forsvindende lille, oplyser Aldi.
![Foto: Jacob Ehrbahn](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/article13228872.ece/ALTERNATES/schema-16_9/doc7h9157yoqoyzx6m3htu.jpg)
Økologisk Landsforenings forslag om at fjerne æg fra køl i supermarkederne møder ikke ligefrem jubel i branchen, viser en rundspørge blandt detailkæderne.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.