CleantechWatch

Nasdaq lancerer nyt grønt stempel for børsnoterede virksomheder

For at hjælpe investorer med at identificere grønne virksomheder har Nasdaq lanceret to nye grønne mærkater, der kan gives til virksomheder, som opfylder et sæt grønne kriterier.

Virksomheder kan fremover få et grønt stempel af Nasdaq, hvis de lever op til en række kriterier, lyder det fra Noteringschef hos Nasdaq Carsten Borring. | Foto: Casper Dalhoff/ERH

Efterspørgslen på bæredygtige investeringsprodukter er steget kraftigt de senere år, men både private og institutionelle investorer kæmper stadig med at finde ud af, hvilke investeringer der er grønne, og hvilke der ikke er.

Det tager man nu konsekvensen af hos Nasdaq med lanceringen af to nye grønne mærkater. Hensigten er at gøre det lettere for investorer at håndplukke grønne virksomheder på de nordiske børser, lyder det fra noteringschef Carsten Borring fra Nasdaq Copenhagen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Energikrise kan gøre grønne virksomheder til bedre investeringscases

Vækstfonden bebuder stor fokus på grønne investeringer og forventer syndikater på tværs af venture, corporate-venture, institutionelle investorer, familiekontorer og de forskningsbaserede investorer. HC Andersen Capital forventer især interesse for færdigudviklede teknologier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs