CleantechWatch

Kapitalfond skruer op for bæredygtighed

Kapitalfonden Polaris har tirsdag offentliggjort sin første rapport om bæredygtighed på tværs af sine investeringer. "Ambitionen er at give et åbent, ærligt og dækkende overblik," siger managing partner Jan Johan Kühl.

Foto: Polaris / PR

Polaris har intensiveret arbejdet med bæredygtighed og offentliggør tirsdag sin første årlige bæredygtighedsrapport, der kortlægger indsatsen i 2020 på tværs af investeringsprocessen, porteføljevirksomhederne og i Polaris Management.

"Vi har forpligtet os på at arbejde aktivt med bæredygtighed og integrere overvejelserne i alle led i driften af vores forretning. Det er kort og godt det rigtige at gøre, og vi er overbeviste om, at indsatsen skaber langsigtet værdi for vores porteføljevirksomheder og investorer."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Aquaporin: Vi er ikke gået for tidligt på børsen

Direktøren for Aquaporin afviser over for CleantechWatch, at virksomheden har valgt at lade sig børsnoteret for tidligt til trods for faldende aktiekurs, hjælp fra Danske Bank og et nu fuldt udnyttet stabiliseringsmandat.

Neles opkøber vandpumpeforretning

Den finske maskinproducent Neles har opkøbt vandpumpeforretningen i det finske selskab Flowrox. Pumpeforretningen omsatte for 30 mio. euro i 2020 og forventes at holde niveauet det kommende regnskabsår.  

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs