CleantechWatch

FLSmidth tilslutter sig miljøfokuseret sammenslutning af mineselskaber

FLSmidth tilslutter sig en sammenslutning med flere store mineselskaber, der sammen skal arbejde på at gøre kobberindustrien mere miljøansvarlig.

Foto: FLSmidth/PR

FLSmidth tilslutter sig en sammenslutning med flere store mineselskaber, der sammen skal arbejde på at gøre kobberindustrien mere miljøansvarlig.

Det oplyser selskabet i en meddelelse onsdag.

Selskabet har tilsluttet sig "Copper Mark", der er et internationalt netværk, som har til formål at etablere og demonstrere en mere miljøansvarlig måde at producere kobber på.

"Ved at tilslutte sig Copper Mark kan vi fremme vores MissionZero ambition, som er at støtte vores minekunder, så de kan bevæge sig mod nul energi, nul vandspild og nul emissioner inden 2030," fortæller selskabets administrerende direktør, Thomas Schulz.

Selskabets aktie handles 2,1 pct. højere i 242,90 kr. tidligt onsdag eftermiddag.

FLSmidth får 5,4 mio. euro i EU-støtte til grønt projekt

FLS havde stor nedgang i salg og ordreindgang i andet kvartal

FLSmidth tilbagebetaler 2 mio. euro i korruptionssag

Resultatnedgang til FLS i første kvartal 

Mere fra CleantechWatch

Merkur frygter greenwashing i nye mørkegrønne investeringsfonde

Investeringschef Helle Juul Lynge fra Merkur Andelskasse frygter, at glansen allerede er ved at gå de nye "mørkegrønne" investeringsfonde, som skal leve op til de højeste grønne standarder. Hun er bange for, at både klimaet og forbrugerne taber, hvis de på papiret grønneste fonde bliver brugt til greenwashing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs