CleantechWatch

Verdensnaturfonden kritiserer danske pensionsselskaber for klimanøl

En ny analyse viser ifølge WWF, at der mangler handling på klimaområdet i de største danske pensionsselskaber. Der er nemlig stor forskel på, hvor grønne de enkelte selskaber egentlig er.

"PKA har arbejdet med dette i mange år, og det kræver altså kontinuerlig udvikling at blive god til dette. Og vi er slet ikke færdige endnu," siger Jon Johnsen, adm. direktør i PKA Pension, der ifølge WWF leverer landets stærkeste klimaindsats. | Foto: PR/PFA

I salgstaler og reklamer kappes de danske pensionsselskaber om, hvem der er mest grøn. Men nu kritiserer WWF Verdensnaturfonden en række selskaber for en alt for fodslæbende indsats.

Selvom klimafokus er øget markant særligt de seneste tre år, går det for langsomt, lyder konklusionen i en ny analyse af landets 16 største pensionsselskaber.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job