CleantechWatch

Grønne direktører flygter fra Shell før strategilancering

For lave ambitioner i omstillingen til vedvarende energi har ifølge Financial Times fået adskillige direktører til at forlade olieselskabet. Havvindchefens afgang kan blive den næste.

Foto: Annika Byrde

Shell snuppede i oktober Thomas Brostrøm fra Ørsted. I hvad der umiddelbart lignede lidt af et karrieremæssigt kvantespring blev de seneste års chef for det danske energiselskabs havvindforretning i USA med virkning fra efteråret ansat i en nyoprettet position som Senior Vice President Global Renewable Solutions. En direktørstilling, der omfatter såvel sol som vindforretningen hos olieselskabet.

Imidlertid ser der da også ud til at være blevet god plads på de grønne topposter hos Shell. Financial Times skriver således, at tre direktører over de seneste uger har forladt selskabet efter uenigheder om den fremtidige grønne linje – mens yderligere afgange skulle være nært forestående.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Urbaser lægger stor ordre på nye elvogne

Stigende krav om brug af elektrificerede køretøjer i kommunale udbud får Danmarks største renovationsvirksomhed til at lægge en bestilling på 24 nye elvogne til en samlet værdi af 85 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job