CleantechWatch

Lobbyorganisationer tager pænt imod regeringens udspil til øget digitalisering

Et grønnere Danmark kommer tættere på med regeringens forslag til en digitaliseringsstrategi. Det mener to organisationer, der begge beskæftiger sig med grøn omstilling. Der er i alt sat 2,1 mia. kr. af over fem år til øget digitalisering.

Regeringens digitaliseringsstrategi blev præsenteret af blandt andre finansminister Nicolai Wammen, forsvarsminister Morten Bødskov, erhvervsminister Simon Kollerup og adm. direktør i Microsoft Danmark og Island, Nana Bule. I baggrunden ses adm. direktør i Dansk Erhverv Brian Mikkelsen.

Torsdag har regeringens sin nye digitaliseringsstrategi for Danmark, og både Synergi og Tekniq Arbejdsgiverne har pæne ord til overs for udspillet.

”Regeringen har indset, at den grønne omstilling skal drives af data. Det konstaterer vi med glæde oven på præsentationen af den nye digitaliseringsstrategi,” siger Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i Tekniq Arbejdsgiverne, der repræsenterer 4.100 virksomheder inden for el, vvs og metal, i en meddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Jysk kommune når affaldsmålsætning otte år før tid

Et år efter at den nye affaldsordning trådte i kraft i Hedensted Kommune, har borgerne reduceret mængden af restaffald fra 713 ton til 307 ton pr. måned. Alligevel mener borgere, at der er plads til forbedringer, viser evaluering.

Vandværker på Nordfalster slår ledningerne sammen

To fusioner er på vej på Nordfalster: Alstrup-Guldborg Vandværk ønsker at gå sammen med Lundby og Omegns Vandværk. Desuden indstiller Sundby Vandværks bestyrelse at nedlægge vandværket og blive en del af Nyskole Vandværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs