CleantechWatch

Genstartsteam frygter likviditetsproblemer: "Stimuler efterspørgslen"

Regeringens genstartsteam for produktionsvirksomheder og grøn teknologi er klar med dets anbefalinger til regeringen, og de indeholder blandt andet et ønske om at stimulere efterspørgslen med styrket branding af danske styrkepositioner og markedsmodning. I alt fjorten anbefalinger skal kickstarte dansk cleantech-eksport.

Michael Lundgaard Thomsen, adm. direktør i Aalborg Portland og formand for genstartsteamet for produktionsvirksomheder og grøn teknologi, har tirsdag fremlagt sine anbefalinger til regeringen. | Foto: Aalborg Portland / PR

Regeringens såkaldte genstartsteam er efter en række møder klar med anbefalinger til, hvordan produktionserhvervene i Danmark kan styrkes på både kort og lang sigt.

Og det er en ønskeliste, der er præget af en række udfordringer – herunder ikke mindst virksomhedernes adgang til eksportmarkederne, der under covid-19 er blevet begrænset væsentligt, vanskeligere adgang til risikovillig kapital og kommende likviditetsproblemer samt en generel ordrenedgang og udskydelse af eksisterende ordrer pga. lavere global efterspørgsel.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Danva udbygger krav til forbud mod PFAS-stoffer

Der er grund til bekymring for dansk miljø og vandkrebsløb som følge af ny opgørelse over PFOS-forurening i Danmark, ifølge Danva-direktør Carl-Emil Larsen, som nu foreslår flere tiltag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job