CleantechWatch

Tidligere mangeårig topchef er valgt til formand i Aarsleff

Ebbe Malthe Iversen, der tidligere har siddet som topchef gennem mange år hos Aarsleff, er nu valgt til formand for selskabet.

Foto: Joachim Ladefoged/ERH

Aarsleffs tidligere topchef Ebbe Malthe Iversen overtager nu rollen som bestyrelsesformand for anlægskoncernen.

Det fremgår af en meddelelse torsdag om forløbet af generalforsamlingen. Her blev Ebbe Malthe Iversen og Henrik Højen Andersen nyvalgt til bestyrelsen, som efterfølgende valgte Ebbe Malthe Iversen til at sidde for bordenden.

På generalforsamlingen blev det desuden besluttet at hæve aldersgrænsen for bestyrelsesmedlemmer til 75 år fra 70 år. Dermed har 68-årige Ebbe Malte Iversen mulighed for at fortsætte flere år endnu.

Den tidligere topchef for Aarsleff overlod i oktober 2018 Jesper Kristian Jakobsen direktørstolen efter en lang karriere i Aarsleff, hvor han fik sæde i koncerndirektionen helt tilbage i 1989.

Ebbe Malte Iversen stopper som formand i Per og Lise Aarsleffs fond 

Aarsleff-CEO forudser vækstopbremsning: "Bundlinjen kommer før toplinjen" 

Mere fra CleantechWatch

Debat: Nej, ARI – det er ikke alene op til kommunerne at sikre ensartet sortering

Affalds- og Ressourceindustrien (ARI) mener, at en række kommuner underminerer national succes på affaldsområdet. Men ARI bør også se på sin egen rolle i at sikre ensartede anbefalinger til kommunerne fra den private affaldssektor, skriver Marianne Bigum, medlem af IDA's ekspertgruppe for cirkulær økonomi i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs