CleantechWatch

Debat: Nej, ARI – det er ikke alene op til kommunerne at sikre ensartet sortering

Affalds- og Ressourceindustrien (ARI) mener, at en række kommuner underminerer national succes på affaldsområdet. Men ARI bør også se på sin egen rolle i at sikre ensartede anbefalinger til kommunerne fra den private affaldssektor, skriver Marianne Bigum, medlem af IDA's ekspertgruppe for cirkulær økonomi i dette debatindlæg.

Marianne Bigum er i dette debatindlæg uenig med Niels Bukholt, sekretariatsleder i ARI om ensartet affaldssortering. | Foto: Circular Economy Solutions

Niels Bukholt, sekretariatsleder i ARI, giver i et indlæg 12. januar en opsang til kommunerne om at lægge sig i selen og få opbygget en stærk dansk genanvendelsesindustri.

Jeg deler i den grad ønsket om en stærk dansk genanvendelsesindustri og er helt enig i, at det er beklageligt, når flere kommuner er i gang med at modarbejde udsortering af de ti landspolitisk besluttede fraktioner og erstatte den manuelle kildesortering. Det skal tages alvorligt og kan i sidste ende stå i vejen for, at vi kan komme i mål med vores nationale affaldsstrategier og den cirkulære økonomi.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs