CleantechWatch

Direktør for affaldsforening: Frustrationer over affaldsfraktioner har lagt sig

Ved konferencen Affaldsdage 2021 var den seneste års frustration over klimaplan og affaldsfraktioner skiftet ud med diskussionslyst og handleparathed. Branchen er klar til at løse affaldsudfordringerne, lyder det fra direktør i Dansk Affaldsforening.

Jens Bomann Christensen er konstitueret direktør for Dansk Affaldsforening, indtil den nye direktør, Henrik Friis, tiltræder 1. december. | Foto: Dansk Affaldsforening/PR

"Frustrationen er ved at have lagt sig," lyder det fra konstitueret direktør i Dansk Affaldsforening Jens Bomann Christensen ved årets konference for affaldssektoren Affaldsdage 2021.

Her mødes mere end 100 branchefolk til en to dage lang konference i Vejle, hvor de skal diskutere, hvordan affaldsområdet har det, hvilke udfordringer, det står over for, og hvordan de løses. Det kommer efter et år, hvor blot ti ud af 98 kommuner er lykkedes med at implementere de ti omdiskuterede affaldsfraktioner, inden de skulle træde i kraft i sommer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Jysk kommune når affaldsmålsætning otte år før tid

Et år efter at den nye affaldsordning trådte i kraft i Hedensted Kommune, har borgerne reduceret mængden af restaffald fra 713 ton til 307 ton pr. måned. Alligevel mener borgere, at der er plads til forbedringer, viser evaluering.

Vandværker på Nordfalster slår ledningerne sammen

To fusioner er på vej på Nordfalster: Alstrup-Guldborg Vandværk ønsker at gå sammen med Lundby og Omegns Vandværk. Desuden indstiller Sundby Vandværks bestyrelse at nedlægge vandværket og blive en del af Nyskole Vandværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs