CleantechWatch

Forsyningsformand affejer borgeres utilfredshed med affaldssortering

Helsingør-borgere kritiserer ny affaldsordning, som medfører lugtgener og skadedyr. Slå en knude og brug flere poser, og så evaluerer vi ordningen engang inden sommer næste år, lyder tilbagemeldingen fra forsyningsformand.

Madaffaldet er både ildelugtende og fyldt med fluer, larver og maddiker, lyder det fra Helsingør-borger. | Foto: Mads Nissen

Udfordringer med lugt og skadedyr i madaffaldscontainerne har fået borgerne i Helsingør Kommune til tasterne. I et opslag på Facebook kritiserer de den nye affaldssortering, hvor organisk madaffald skal i en container for sig, hvorefter det bliver hentet hver 14. dag. Men kritikken preller af på bestyrelsesformand i Forsyning Helsingør og lokalpolitiker Jens Bertram, der som borger i Helsingør ikke kan genkende kritikken.

Over for Frederiksborg Amts Avis fortæller han, at han også selv har modtaget henvendelser om sagen fra borgerne, men at det er en udfordring, som forsyningsselskabet har svært ved at gøre noget ved på nuværende tidspunkt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Quantafuel udnævner ny CFO

Cleantech-virksomheden Quantafuel har sat navn på den mand, der fremover får titlen som CFO, og som skal være med til at tage virksomheden ind i næste fase af sin strategi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs