Forsyningsformand affejer borgeres utilfredshed med affaldssortering

Helsingør-borgere kritiserer ny affaldsordning, som medfører lugtgener og skadedyr. Slå en knude og brug flere poser, og så evaluerer vi ordningen engang inden sommer næste år, lyder tilbagemeldingen fra forsyningsformand.
Madaffaldet er både ildelugtende og fyldt med fluer, larver og maddiker, lyder det fra Helsingør-borger. | Foto: Mads Nissen
Madaffaldet er både ildelugtende og fyldt med fluer, larver og maddiker, lyder det fra Helsingør-borger. | Foto: Mads Nissen

Udfordringer med lugt og skadedyr i madaffaldscontainerne har fået borgerne i Helsingør Kommune til tasterne. I et opslag på Facebook kritiserer de den nye affaldssortering, hvor organisk madaffald skal i en container for sig, hvorefter det bliver hentet hver 14. dag. Men kritikken preller af på bestyrelsesformand i Forsyning Helsingør og lokalpolitiker Jens Bertram, der som borger i Helsingør ikke kan genkende kritikken.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også