CleantechWatch

Forsyningsformand affejer borgeres utilfredshed med affaldssortering

Helsingør-borgere kritiserer ny affaldsordning, som medfører lugtgener og skadedyr. Slå en knude og brug flere poser, og så evaluerer vi ordningen engang inden sommer næste år, lyder tilbagemeldingen fra forsyningsformand.

Madaffaldet er både ildelugtende og fyldt med fluer, larver og maddiker, lyder det fra Helsingør-borger. | Foto: Mads Nissen

Udfordringer med lugt og skadedyr i madaffaldscontainerne har fået borgerne i Helsingør Kommune til tasterne. I et opslag på Facebook kritiserer de den nye affaldssortering, hvor organisk madaffald skal i en container for sig, hvorefter det bliver hentet hver 14. dag. Men kritikken preller af på bestyrelsesformand i Forsyning Helsingør og lokalpolitiker Jens Bertram, der som borger i Helsingør ikke kan genkende kritikken.

Over for Frederiksborg Amts Avis fortæller han, at han også selv har modtaget henvendelser om sagen fra borgerne, men at det er en udfordring, som forsyningsselskabet har svært ved at gøre noget ved på nuværende tidspunkt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs