CleantechWatch

Prounit Frames øjner første salg af genanvendelsesanlæg til fødevarekartoner i år

Der skal satses benhårdt på det europæiske marked, når Prounit Frames, inden året er forbi, håber på at have solgt det første store anlæg til genanvendelse af kartonemballage fra mælk og andre fødevarer. Samtidig ser selskabet også muligheder for at udvinde brint under affaldsbehandlingen.

Foto: Rune Pedersen

Prounit Frames håber inden længe at kunne skyde gang i salget af selskabets genanvendelsesanlæg. Det sker knap halvandet år efter, at Michael Kristensen og hans hold gav sig i kast med anlægget til genanvendelse af kartonemballage fra mælk og andre fødevarer.

"Vi har afgivet et tilbud, og vi håber på, at vi her i løbet af sidste halvdel af året lander det første store anlæg,” lyder det fra Michael Kristensen, managing director hos Prounit Frames, der ligeledes laver procesudstyr til mejeri- og fødevareindustrien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Aquaporin: Vi er ikke gået for tidligt på børsen

Direktøren for Aquaporin afviser over for CleantechWatch, at virksomheden har valgt at lade sig børsnoteret for tidligt til trods for faldende aktiekurs, hjælp fra Danske Bank og et nu fuldt udnyttet stabiliseringsmandat.

Neles opkøber vandpumpeforretning

Den finske maskinproducent Neles har opkøbt vandpumpeforretningen i det finske selskab Flowrox. Pumpeforretningen omsatte for 30 mio. euro i 2020 og forventes at holde niveauet det kommende regnskabsår.  

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs