CleantechWatch

Direktør for H.J.Hansen: Det er vores privilegium at bidrage til en bedre fremtid

Mogens Bach Christensen har brugt de seneste 27 år af sin karriere hos HJHansen. Det var ikke planen, at han skulle ende som direktør, da han begyndte i virksomheden, men for to år siden valgte han alligevel at takke ja til stillingen. Han finder det givende at bidrage til en bedre verden. Det fortæller han i en ny portrætserie ved CleantechWatch.

I forbindelse med H.J.Hansens turn-around måtte direktør Mogens BachChristensen foretage en del tilpasninger i organisationen, hvilket har betydet nogle afskedigelsesrunder. Der er ifølge ham den værste del af jobbet. | Foto: H.J.Hansen / PR

Mogens Bach Christensen, hvordan endte du i din nuværende stilling?

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Aquaporin: Vi er ikke gået for tidligt på børsen

Direktøren for Aquaporin afviser over for CleantechWatch, at virksomheden har valgt at lade sig børsnoteret for tidligt til trods for faldende aktiekurs, hjælp fra Danske Bank og et nu fuldt udnyttet stabiliseringsmandat.

Neles opkøber vandpumpeforretning

Den finske maskinproducent Neles har opkøbt vandpumpeforretningen i det finske selskab Flowrox. Pumpeforretningen omsatte for 30 mio. euro i 2020 og forventes at holde niveauet det kommende regnskabsår.  

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs