CleantechWatch

Bebudet effektiviseringspotentiale i affaldshåndteringen glæder DI

Den kommunale affaldshåndtering skal effektiviseres ved at ensarte udbudskriterierne, gå efter flere fællesudbud og skabe mere gennemsigtighed i affaldsdata, mener underdirektør Karin Klitgaard efter offentliggørelse af en ny rapport fra Energistyrelsen.

Foto: hans søndergård

Politikerne bør følge ordlyden i klimaaftalen for affaldssektoren og tage de nødvendige værktøjer i brug for at sikre, at den kommunale affaldshåndtering løbende effektiviseres.

Det er budskabet fra DI oven på offentliggørelsen af en rapport om effektiviseringspotentialet i kommunernes indsamling og behandling af affaldet, som Deloitte har udfærdiget for Energistyrelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Aquaporin: Vi er ikke gået for tidligt på børsen

Direktøren for Aquaporin afviser over for CleantechWatch, at virksomheden har valgt at lade sig børsnoteret for tidligt til trods for faldende aktiekurs, hjælp fra Danske Bank og et nu fuldt udnyttet stabiliseringsmandat.

Neles opkøber vandpumpeforretning

Den finske maskinproducent Neles har opkøbt vandpumpeforretningen i det finske selskab Flowrox. Pumpeforretningen omsatte for 30 mio. euro i 2020 og forventes at holde niveauet det kommende regnskabsår.  

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs