CleantechWatch

Affaldsforening vil have staten til at tage ansvar for regning ved liberalisering

Det er "afgørende", at en konkurrenceudsættelse af affaldsenergiområdet ikke går udover kommunernes økonomi, lyder det fra Dansk Affaldsforening, der nu vil arbejde for at sikre de kommunale anlægs vilkår, efter myndighederne har afvist KL's lukkeliste.

Foto: Dansk Affaldsforening/PR

Hvis det i kølvandet på myndighedernes afvisning af KL's lukkeliste ender med en konkurrenceudsættelse af affaldsenergiområdet, er det ifølge brancheorganisationen Dansk Affaldsforening, der repræsenterer de kommunale selskaber, "afgørende", at det ikke går udover kommunernes økonomi eller borgernes velfærd.

Foreningen vil derfor have afklaret, hvordan de kommunale affaldsenergianlæg kan konkurrere på lige vilkår, lyder det i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Merkur frygter greenwashing i nye mørkegrønne investeringsfonde

Investeringschef Helle Juul Lynge fra Merkur Andelskasse frygter, at glansen allerede er ved at gå de nye "mørkegrønne" investeringsfonde, som skal leve op til de højeste grønne standarder. Hun er bange for, at både klimaet og forbrugerne taber, hvis de på papiret grønneste fonde bliver brugt til greenwashing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs