CleantechWatch

Lukningstruet affaldsanlæg tilfreds med kasseret dødsliste

Det er "positivt", at Energistyrelsen har lyttet til kritikken og afviser KL's liste over lukningsegnende forbrændingsanlæg, siger bestyrelsesformand i Argo, hvis anlæg Energitårnet stod til at skulle dreje nøglen om frem mod 2030.

Foto: Solrød Kommune/PR

Efter at både aktører i affaldsbranchen og myndigheder siden december har langet ud efter KL's plan for en nedbringelse af den danske affaldsforbrændingskapacitet, har Energistyrelsen fredag eftermiddag valgt at afvise planen. Og det glæder Niels Hörup (V), bestyrelsesformand i Argo, hvis anlæg Energitårnet var udpeget til nedlukning.

"Det er positivt, at Energistyrelsen har lyttet til den kritik, der af blevet rejst i forhold til de mangler og problemstillinger, der er i den analyserapport, som KL har bestilt som grundlag for forslaget om lukkelisten," lyder det i en pressemeddelelse fra formanden, der også er borgmester i Solrød, en af Argos ni ejerkommuner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Urbaser lægger stor ordre på nye elvogne

Stigende krav om brug af elektrificerede køretøjer i kommunale udbud får Danmarks største renovationsvirksomhed til at lægge en bestilling på 24 nye elvogne til en samlet værdi af 85 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job