CleantechWatch

Omdiskuterede ansættelsesforhold i Hillerød Forsyning skal kulegraves

Høje lønninger til direktionen i Hillerød Forsyning har trukket overskrifter gennem året, hvor selskabets affaldirektør også er blevet fyret. Nu har forsyningsselskabet bestilt en uvildig undersøgelse af ansættelsesforholdene for top- og mellemlederne i det kommunale selskab.

Foto: ANTHON UNGER

I kølvandet på offentlig kritik af høje lønninger og dyre leasingordninger til direktionen har Hillerød Forsyning nu bestilt en uvildig undersøgelse af ansættelsesforholdene i virksomheden. Det skriver Sjællandske Nyheder, som løbende har dækket sagen.

"Vi har iværksat en uvildig undersøgelse ved vores revisionsselskab, som skal vurdere og lave en analyse af topledelsen og mellemledernes ansættelsesvilkår. Vilkårene skal sammenlignes med lignende selskaber og i forhold til andre tilgængelige statistikker," siger Klaus Markussen (V), der er bestyrelsesformand i Hillerød Forsyning, til mediet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Danva udbygger krav til forbud mod PFAS-stoffer

Der er grund til bekymring for dansk miljø og vandkrebsløb som følge af ny opgørelse over PFOS-forurening i Danmark, ifølge Danva-direktør Carl-Emil Larsen, som nu foreslår flere tiltag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job