CleantechWatch

Hillerød Forsynings formand: Høje lønninger er nødvendige

Det omdiskuterede lønniveau til topledelsen i Hillerød Forsyning er nødvendigt for at fastholde de rette kompetencer, fastslår bestyrelsesformand i kølvandet på fyring af affaldsdirektør. Men dyre leasingbiler bliver der ikke mere af.

Foto: ANTHON UNGER

Hillerød Forsyning er i rivende konkurrence med både forsyningsselskaber, rådgivningsvirksomheder og andre inden for branchen, når der skal findes kandidater til topposterne i selskabet – og derfor bliver der ikke rokket ved de omdiskuterede lønninger til direktionen.

Sådan lyder det fra Hillerød Forsynings bestyrelsesformand Klaus Markussen til spørgsmålet om, hvorvidt forsyningsselskabets øvrige ledelse kan se frem til en lønnedgang i kølvandet på fredagens fyring af affaldsdirektør, Peter Maltha Larsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Merkur frygter greenwashing i nye mørkegrønne investeringsfonde

Investeringschef Helle Juul Lynge fra Merkur Andelskasse frygter, at glansen allerede er ved at gå de nye "mørkegrønne" investeringsfonde, som skal leve op til de højeste grønne standarder. Hun er bange for, at både klimaet og forbrugerne taber, hvis de på papiret grønneste fonde bliver brugt til greenwashing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs