CleantechWatch

Stor reorganisering indleder nyt vækstkapitel for Fortum i Danmark

Fortum Waste Solutions har gennemgået en markant reorganisering, der skal give den danske afdeling mere pondus til at træffe egne beslutninger. Nu håber virksomhedens danske direktør, at Fortum kan hente vækst på markedet for genanvendelse.

Foto: PER FOLKVER

I en ny, stor reorganisering af forretningen satser Fortum Waste Solutions nu på at kunne udvide sine markedsandele inden for genanvendelse og nyttiggørelse og samtidig styrke sin position på markedet for håndtering af farligt affald i Danmark.

Det fortæller Jens Peter Rasmussen, der hidtil har været forretningsansvarlig for den danske afdeling, men som nu får officiel titel af adm. direktør og dermed også mandat og styrke til at kunne træffe flere beslutninger på vegne af affaldsvirksomheden på dansk grund.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Swappie lancerer nye tiltag i jagten på erhvervskunder

Med lanceringen af to nye programmer og en dugfrisk forbrugerundersøgelse på vej, er elektronikgenanvenderen klar til at gå målrettet efter virksomhedskunderne. Ambitionen er, at virksomhederne på linje med forbrugerne skal have 50 pct. genanvendt elektronik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs