CleantechWatch

AVV frygter for forbrændingsanlægs fremtid

Affaldsselskabet AVV's forbrændingsanlæg står muligvis på KL's "dødsliste", lyder det fra borgmester i ejerkommunen Hjørring Kommune, der sammen med selskabets formand frygter, at forbrændingsanlægget får dødsstødet.

Foto: AVV/PR

Det ser sort ud for affaldsselskabet AVV's forbrændingsanlægs fremtid, hvis man spørger både borgmester i ejerkommunen Hjørring Kommune, Arne Boelt (S), og formand for AVV, Jørgen Bing (SF), skriver Nordjyske.

Begge mænd tror, at der er en god chance for, at forbrændingsanlægget kan ryge i svinget, når Kommunernes Landsforening nu skal vurdere, hvilket affaldsselskaber, der må dreje nøglen om i kølvandet på, at regeringen tidligere på sommeren præsenterede sin plan om at reducere den danske forbrændingskapacitet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job