CleantechWatch

Kemigigant i nyt samarbejde om 'stregkode' til sporing af plast

Kemikoncernen BASF har allieret sig med teknologivirksomheden Security Matters om en track-and-trace-løsning til plastik i et forsøg på at skubbe på den cirkulære økonomi.

Foto: Christian Hartmann/Reuters/Ritzau Scanpix

Det skal være muligt at spore genanvendelsen af plastik fysisk og digitalt i lukkede, cirkulære kredsløb for at skubbe på genanvendelsen af plast.

Sådan lyder ambitionen bag et nyt samarbejde mellem den tyske kemivirksomhed BASF og teknologivirksomheden Security Matters, som vil udvikle en track-and-trace-løsning til plastik for at skubbe på den cirkulære økonomi.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs